Bjorn Borg boxers

Bjorn Borg boxers onder de kerstboom

Ben je de was aan het doen en zie je dat jouw zoon zijn onderbroeken weer allemaal gaten hebben… En toch gooit hij ze nog in de was. Het lijkt wel alsof hij het zelf niet eens ziet. Ze willen zo graag zelfstandig zijn, maar hebben daar dus duidelijk nog wel een extra zetje in de rug bij nodig. Om je toch maar niet te veel ermee te bemoeien heb jij dus het geluk dat december er weer aan zit te komen, want dan kan jij mooi een paar Bjorn Borg boxers onder de boom leggen en die oude mooi weggooien. Hij zal het niet eens doorhebben.

Alles zelf doen

Net als kleine kinderen hebben pubers ook alweer de fase waarin ze alles graag zelf willen doen. En daar is ook helemaal niets mis mee, want je wilt immers wel dat je puber gewoon volwassen en meer zelfstandig wordt. Maar op sommige vlakken kan daar nog wel wat verbetering in komen. Want als je eens een kijkje neemt in de kledingkast van je zoon zul je vast wel een heel aantal verwassen shirts tegenkomen en kleding die hij eigenlijk al jaren heeft. Het is nu eenmaal zo dat veel jongens niet echt om mode geven, alhoewel dat tegenwoordig al snel verandert. Er zullen er altijd wel een paar tussen zitten die het echt niets kan schelen. Dus dan moet je even ingrijpen.

Aansturen is toch niet erg

Als jij bijvoorbeeld ziet dat alle boxers gaten hebben, dan is het helemaal niet erg om eens voor te stellen of het niet tijd wordt om wat nieuwe Bjorn Borg boxers te halen. Want als ze het zelf niet doen, dan is het toch niet gek dat jij daar wat van zegt? Hoe zelfstandig ze ook willen zijn, ze moeten dat immers wel kunnen bewijzen. Anders hebben ze dus gewoon nog een zetje nodig. En dat kan jij wel geven.
Bjorn Borg boxers

Of Bjorn Borg boxers voor kerst geven

Of je kiest toch maar voor de eerste optie en geeft jouw zoon Bjorn Borg boxers voor kerst of misschien zelfs al voor Sinterklaas. Je kan pubers niet meer van alles opleggen zonder dat daar enig protest van komt. Maar je kunt ze makkelijk een beetje aansturen, want zo volwassen zijn ze nou ook nog niet. Want ze laten mama of papa gewoon nog lekker hun avondeten voor ze koken, dus dan mag jij daar ook wel eens wat voor terug vragen, toch?

Geef een reactie