Welke winkel verkoopt black bananas? 

Wellicht heb je wel eens van het merk Black Bananas gehoord. Het is een merk dat in de afgelopen periode erg in bekendheid is toegenomen. De kleding die ze verkopen wordt in heel Nederland gedragen en is niet meer weg te denken uit de winkels. Er zijn door het toenemende succes ook steeds meer winkels die het merk in de kledingrekken gaan hangen. Dit stimuleert de groei die ze hebben gemaakt gedurende de afgelopen jaren enorm. Maar waar kun jij nou eigenlijk kleding van black Bananas kopen?

 

De geschiedenis van het merk Black Bananas

Het merk Black Bananas is een merk dat is ontstaan in onze oude kolonie Curaçao.  De kleding is ontstaan doordat de oprichter van Black Bananas een shirt voor een vriend ging ontwerpen tijdens zijn stage. Het werd echter al snel duidelijk dat meer mensen het shirt dat eigenlijk voor een vriend ontworpen was wilde hebben. Het logo van het merk zag er oorspronkelijk anders uit, maar na een tijdje is de liefde voor transforms van de ontwerper toch uit de kleding gehaald. De kleding van Black Bananas is vandaag de dag in een hoop online winkels te verkrijgen. Ook kun je de kleding echter terug vinden in fysieke winkels bij jou in de buurt. Zo kun je de kleding van Black Bananas ook terugvinden op de site van JHP fashion.

 

Kinder kleding van merken zoals Black Bananas

Vandaag de dag zijn er op de markt een hoop verschillende soorten merken te vinden. Als je online op zoek gaat naar kleding en niet weet wat je wil kan het grote aanbod dan ook best overweldigend zijn. Ook voor kinderen is er een hoop kleding waar je uit kunt kiezen. Wel is het zo dat niet alle merken kinderkleding ontwikkelen en aanbieden. De kleding die je voor kinderen kunt kopen verschilt ook erg in prijs. Je kunt ervoor kiezen om dure merken te kopen, maar kunt ook voor een iets goedkopere tussenweg kiezen. Zo kun je onder andere de MaleLions kids collectie en de Black bananas kids collectie bekijken. Anders dan bij kleding voor volwassenen is de kans namelijk niet zo groot dat de kleding jarenlang mee gaat. Kinderen groeien vaak jaarlijks uit hun kleding. Dit maakt het extra duur om kleding van erg dure merken te kopen. Als je er toch voor kiest om kleding van een duur merk voor je kind te kopen is het handig om de kleding in een maat te kopen waar ze net wat langer mee kunnen doen. 

Geef een antwoord